Osudili ga zbog seksa sa džipom

Izvor: Vesti-online.com, 15.Sep.2013, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osudili ga zbog seksa sa džipom

Britanac Danijel Kuper (24) je krajem avgusta snimljen kako mortus pijan tumara ulicom bez gaća, a zatim "naskače" na "Diskaveri 4x4" marke "Lend rover" i pokušava da se trlja o njega. Sada je i osuđen zbog pokušaja seksualnog odnosa sa džipom, prenosi "Hafington post". Inače, nadimak mu je Hotcock (vrući penis).

Sve su snimile sigurnosne kamere obližnjeg restorana, a Kuper, otac troje dece, uopšte se nije sećao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << incidenta dok mu policajci nisu pokazali snimak.

Osuđen je zbog ometanja javnog reda i mira (golotinja u javnosti) i zabranjeno mu je da naredna tri meseca napušta kuću između 19 časova i sedam sati ujutru.
Pogledaj vesti o: Rover

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

I ovo je moguće: Uhapšen zbog seksa sa džipom

Izvor: NaDlanu.com, 15.Sep.2013

Danijel Kuper (24) osuđen je zbog pokušaja seksualnog odnosa sa džimom, modelom "Diskaveri 4x4" marke "Lend rover"...Kuper je krajem avgusta snimljen kako mortus pijan tumara ulicom bez gaća, a zatim "naskače" na džip i pokušava da se trlja o njega.Sve su snimile sigurnosne kamere obližnjeg restorana,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.