Novi land rover defender u potpunosti menja izgled

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi "land rover defender" u potpunosti menja izgled

Nova generacija "lend rover defendera" je već neko vreme u planu, ali ono što ćemo videti za dve ili tri godine, kada ona napokon stigne, radikalno će se razlikovati od dosadašnjeg izgleda koji se tokom istorije duge skoro 60 godine nije znatno menjao, rekao je Lend Roverov direktor dizajna Geri Mekgoven.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novi "land rover defender" u potpunosti menja izgled

Izvor: Dzungla.org, 11.Feb.2014

Nova generacija „lend rover defendera“ je već neko vreme u planu, ali ono što ćemo videti za dve ili tri godine, kada ona napokon stigne, radikalno će se razlikovati od dosadašnjeg izgleda koji se tokom istorije duge skoro 60 godine nije znatno menjao, rekao je Lend Roverov direktor dizajna...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.