Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 15.Mar.2010, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Molotovljevim koktelom na vozilo Srbina

KOSOVSKA MITROVICA - Za sada nepoznate osobe bacile su Molotovljev koktel na automobil kosovskog Srbina N. S. u ulici Lole Ribara u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Kako je danas saopšteno iz Kosovske policijske službe, incident se dogodio juče i u njemu je teže oštećeno jedno vozilo "land rover diskaveri".

Razlozi i počinioci ovog krivičnog dela, koje se tretira kao izazivanje opšte opasnosti, zasada su nepoznati, ali policija isključuje mogućnost da je incident etnički motivisan.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Molotovljevim koktelom na vozilo Srbina

Izvor: SrbijaNet.rs, 15.Mar.2010

Za sada nepoznate osobe bacile su Molotovljev koktel na automobil kosovskog Srbina N.S. u ulici Lole Ribara u severnom delu Kosovske Mitrovice.  Kako je danas saopšteno iz Kosovske policijske službe, incident se dogodio juče i u njemu je teže oštećeno jedno

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Molotovljev koktel na auto Srbina

Izvor: B92, 15.Mar.2010

Kosovska Mitrovica -- Za sada nepoznate osobe bacile su Molotovljev koktel na automobil kosovskog Srbina N.S. u Ulici Lole Ribara u severnom delu Kosovske Mitrovice... Kako je saopšteno iz Kosovske policijske službe, u incidentu je teže oštećeno jedno vozilo "landrover diskaveri". Razlozi i počinioci...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.