Land Rover neće nuditi točkove veće od 23 inča

Izvor: AutoBlog, 27.Feb.2024, 14:04

Land Rover neće nuditi točkove veće od 23 inča

Kako automobili postaju sve veći, teži i glomazniji, tako rastu i točkovi koji ih nose. Najbolji primer su novi SUV modeli, koji ostavljaju bez teksta s dimenzijama točkova. Primera radi, Mercedes-Benz GLE vozi na točkovima dimenzija 325 mm širine i 23 inča.Ali neki proizvođači su ipak odlučili da stanu na loptu i sigurno neće ići dalje od brojke 23 inča. Jedan od rukovodilaca Land Rovera je u nedavnom intervjuu za CarThrottle rekao da neće biti veći od toga. “Čini se da je 23 otprilike granica”, rekao je direktor JLR-ovog inženjeringa za vozila, Matt Becker. Za kompaniju koja je sinonim za vrhunski luksuz, iznenađujuće je da je 23 inča granica, posebno s novim električnim Range Roverom na putu. Ipak, novi...
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Land Rover neće nuditi točkove veće od 23 inča

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2024

​Kako automobili postaju sve veći, teži i glomazniji, tako rastu i točkovi koji ih nose. Najbolji primjer su novi SUV modeli, koji ostavljaju bez teksta s dimenzijama točkova. Primjera radi, Mercedes-Benz GLE vozi na točkovima dimenzija 325 mm širine i 23 inča.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.