Land Rover Defender je automobil godine prema Top Gear redakciji

Izvor: AutoBlog, 03.Dec.2020, 17:22

Land Rover Defender je automobil godine prema Top Gear redakciji

Novi Land Rover Defender se okitio s još dve svetski priznate nagrade… Novi Land Rover Defender je stigao do nagrade “Top Gear automobila godine”, a odličje je poneo i u kategoriji “Nezaustavljivi”.Defender je prepoznat kao jedan pravi, istinski terenac, a pritom ostaje sposoban, udoban i praktičan za svakodnevne zadatke u gradu. Budući da je poneo ove laskave titule, Top Gear i Land Rover su stavili novu generaciju legendarnog terenca pred novi izazov. Odradili su ultimativni test čvrstoće podizanjem tri Defendera na 60-metarskoj dizalici. Sudije prestižne nagrade su pohvalile novog Defendera jer je jedan čistokrvni terenac i briljantni naslednik originalnog kultnog Land Rovera, kao automobila za 21. vek koji...
Pogledaj vesti o: Rover

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

04.12.2020 ::: Novi Land Rover Defender je Auto godine po izboru Top Gear redakcije

Izvor: AutoMagazin, 04.Dec.2020, 10:47

Sudije su pohvalile novi Defender kao jednog od najčvršćih automobila na putu, i  sjajnog naslednika kultnog Land Rovera za 21. vek..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.