Kako izgleda unutrašnjost novog Land Rovera FOTO

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 16:05

Kako izgleda unutrašnjost novog Land Rovera FOTO

U pitanju je popularni Discovery, koji privlači širi krug kupaca sa relativno prihvatljivim odnosom cene i ponude.

Land Rover je odlučio da poboljša udobnost vožnje novom prednjom armaturom. Nova modelska godina tako donosi novi digitalni kokpit sa centralnim "slobodno lebdećim" zakrivljenim ekranom od 11,4 inča, koji uključuje Pivi pro infotainment sistem.

Odlikuje se jednostavnijim korišćenjem, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa se 90 odsto funkcija može pristupiti u dva koraka.

Centralna konzola je takođe modernizovana i time pojednostavljena. Aluminijum dominira, a kontrola menjača je sada još skladnije proporcionalna. Kupci dobijaju i novi sistem za prečišćavanje vazduha, kao i standardno bežično punjenje.

Naravno, lista opcija je izdašna, a ako se malo poigrate, možete drastično da povećate cenu ovog udobnog SUV-a sa prepoznatljivim izgledom.

Ponuda počinje sa 2.0 turbo benzinskim motorom od 200 ks i 320 Nm, te snažnijim P250 sa 249 ks i 365 Nm, a zatim sa poznatim P300e plug-in hibridom sa 1.5 trocilindričnim motorom i 14.9 kVh. baterija i sada nešto veći domet od maksimalnih 61 km, odnosno 47 km u realnim uslovima.

U ponudi ostaju dizelaši D165 i D200. Poznata je i cena za britansko tržište, koja počinje od 44.790 GBP za Discovery Sport.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.