DŽORDŽ MAJKL PUŠTEN IZ ZATVORA

Izvor: Kurir, 11.Okt.2010, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽORDŽ MAJKL PUŠTEN IZ ZATVORA

Pevač je pušten iz zatvora pošto je odslužio četiri nedelje kazne zbog vožnje pod dejstvom droge. Džordž Majkl (47) priznao je krivicu za incident koji se odigrao u severnom Londonu

Pevač je pušten iz zatvora pošto je odslužio četiri nedelje kazne zbog vožnje pod dejstvom droge.

Džordž Majkl (47) priznao je krivicu za incident koji se odigrao u severnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Londonu početkom jula. Pevač je tada pod dejstvom droge slupao svoj "rejndž rover" u izlog jedne prodavnice, a policija je kod njega pronašla marihuanu.

Kaznu je počeo da služi 14. septembra, pošto mu je sudija Džon Perkins saopštio da ne postoji mogućnost da se "izvuče" bez odlaska u zatvor, jer je i ranije bio hapšen zbog vožnje pod dejstvom opijata.

Iako je osuđen na osam nedelja, sudija mu je naložio da izdrži najmanje polovinu kazne, pa je pušten posle malo manje od mesec dana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.