Celts strikes again - Bašta KSTa

Blog: Clubbing.rs, 17.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Celts strikes again - Bašta KSTa

25. juna u basti KSTa sviraće naš najbolji irish folk rock sastav Orthodox Celts.
 
Povoda za koncert uvek ima mnogo, ali ovaj put želja je članova grupe da ponovo zasviraju u prostoru u kojem su započeli karijeru početkom devedesetih. Ovaj njihov nastup koji će trajati najmanje 2 sata biće njihov prvi solistički koncert posle dugo vremena na otvorenom prostoru.

Za ovaj koncert grupa je pripremila presek cele njihove karijere od prvog pa do poslednjeg albuma sa svim svojim najvećim hitovima. Sigurno je da su i dalje najveći favoriti publike *Drinking Song*, *Wild rover*, * Star of county down *, * Rocky road to Dublin *, * Far away * *Green Roses* itd.

Novoopremljena basta sa odličnom binom i ozvučenjem i intimnom ambijentom zasigurno će ispuniti očekivanja svih njihovih fanova za ovaj nastup. Zbog takve publike i atmosfere koja prati njihove nastupe Kelti i dalje važe za jednu od vodećih koncertnih atrakcija u Srbiji.

Koncert je najavljen za 23h, a ulaz je u svakom slučaju od 22h. Ulaznice po početnoj ceni od svega 500din mogu se naći u Felix shopu i KSTu.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.