Ber Grils reklamira Land Rover

Izvor: Autoportal.rs, 29.Avg.2014, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ber Grils reklamira Land Rover

Land Rover se priprema za premijeru svog pompezno najavljivanog modela "Discovery Sport" a za tu priliku su napravili reklamni spot sa čovekom koji puno zna o otkrivanju novih granica.

Ber Grils je lice koje je svima poznato sa "Discovery" kanala iz emisije "Preživljavanje" postao je novi ambasador automobilskog brenda iz Velike Britanije pod nazivom "Land >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << Rover". Jedan od razloga za to jeste što neustrašivi Grils često vozi ove automobile na svojim pustolovinama.

"Tokom celog života sam koristio Land Rover automobile, i dok sam bio u vojsci, na bezbroj ekspedicija i na snimanju svih emisija. Na pouzdanost ovih mašina uvek možete računati, čak i u najtežim uslovima," krenuo je sa hvalom svog brenda Grils.

Model "Discovery Sport" ima zakazanu premijeru za 3. septembar i očekuje se da u mnogome promeni svet SUV automobila. Veliki deo novih tehnologija je preuzeto sa konceptnog modela "Vision" pa se ovaj automobil sa nestrpljenjem isčekuje.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.