BEKAM RASPORDAJE KOLEKCIJU AUTOMOBILA ZA 790.000 DOLARA

Izvor: Kurir, 26.Mar.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEKAM RASPORDAJE KOLEKCIJU AUTOMOBILA ZA 790.000 DOLARA

U kolekciji nalaze se dva bentlija, be-em-ve 645, rendž rover sport i njegov lamborgini galardo koga je ovaj fudbaler kupio za 268.872 dolara, kao i tri motora Harli Dejvidson

LOS ANĐELES - Fudbaler Dejvid Bekam prodaje svoju kolekciju automobila vrednu više od 790.000 dolara.

U kolekciji nalaze se dva bentlija, be-em-ve 645, rendž rover sport i njegov lamborgini galardo koga je ovaj fudbaler kupio za 268.872 dolara, kao i tri motora >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Harli Dejvidson.

"Dejvidova kolekcija je nevrovatna i svako od ovih vozila vredi čitavo bogatstvo", rekao je izvor britanskom magazinu San.

Bekamovi takođe planiraju da prodaju i luksuznu vilu u londonskoj oblasti Hertforšir, koju su britanski mediji nazvali Bekingemska palata, po uzoru na Bakingemsku palatu, a spekuliše se da vredi oko 28,4 miliona evra, kao i vilu u Francuskoj vrednu oko 3,9 miliona dolara, kako bi se fokusirali na život u Los Anđelesu sa sinovima Bruklinom, Romeom, Kruzom i ćerkom Harper.
Pogledaj vesti o: Harley Davidson

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.