Snimljen novi Rolls-Royce Ghost

Izvor: AutoBlog, 04.Nov.2019, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimljen novi Rolls-Royce Ghost

Pojavile su se špijunske fotke teško kamufliranog Rolls-Royce Ghost modela, koji je uočen tokom testiranja na Nirbergringu. Manji brat Phantom modela neće redefinisati Rolls-Royceov brend, već će samo izmeniti dizajn aktuelne verzije, sa nekoliko promena koje će ga učiniti modernijim. Očekivano, najveće izmene desiće se ispod: od aluminijumske platforme, koja će ga učiniti kompatibilnim sa hibridnim pogonom, pa sve do unapređene verzije twin-turbo 6.6-litarskog V12 motora. Unutašnjost će slediti tradiciju ovog brenda kad je reč o dizajnu, a od novina imaće unapređenu tehnologiju. Druga generacija Ghost modela očekuje se tokom naredne, kao model za 2021. godinu. Izvor i više slika na sajtu Totalcar.rs Foto: C...
Pogledaj vesti o: Rolls Royce

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Snimljen novi Rolls-Royce Ghost

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Nov.2019

Pojavile su se špijunske fotke teško kamufliranog Rolls-Royce Ghost modela, koji je uočen tokom testiranja na Nirbergringu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.