Rols-rojs među vibratorima (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Maj.2015, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rols-rojs" među vibratorima (VIDEO)

Neko je konačno shvatio da princip "jedna veličina odgovara svima" ne funkcioniše...

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Vibrator iz snova: misteri vajb krešendo je "rols-rojs" među igračkama za odrasle, koji će uneti revoluciju na polju ženske seksualnosti.

Igračka 21. veka konstruisana je tako da žena može svojim potrebama i trenutnom raspoloženju da prilagodi tip vibracije, ali i - oblik, jer politika "univerzalnih veličina" prosto >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne funkcioniše (ni kad je garedroba u pitanju, a naročito ne kad je reč o ženskom orgazmu).

"Krešendo je savršeno skladan i može promeniti oblik na bezbroj uzbudljivih načina - od 'I' preko 'C' do 'S', i sve 'između toga'", poručuju iz "Misteri vajba".



Izvor: YouTube

Naravno, ovaj vibrator može se kontrolisati i preko smartfon aplikacije (a šta ne može ovih dana?).

Baterija se puni bežično, vibrator punim intenzitetom radi dva sata, a može da potraje i do 4.000 sati. To bi trebalo da bude dovoljno vremena, čak i za najzahtevnije dame...



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Rolls Royce

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.