Rols Rojs na ruski način (FOTO, VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Sep.2018, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rols Rojs na ruski način (FOTO, VIDEO)

Rusi već decenijama pokušavaju da naprave limuzine koje će po svom prestižu i tehničkim karakteristikama odgovarati najboljim limuzinama sa Zapada.

Ovaj put, pred nama je Aurus Senat, limuzina u civilnoj i skraćenoj varijanti u odnosu na najnoviju predsedničku limuzinu Putina.

Nije blindirana ali zato joj luksuz ne nedostaje. U projektovanju je učestvovao i Porsche, što je već višedecenijska tradicija kada je u pitanju saradnja sa ruskim proizvođačima automobila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Aurus Senat pokreće V8 motor zapremine 4,4 litra sa dva turba, a u kombinaciji sa elektro-motorom postiže ukupno 607 konjskih snaga.

Snaga se prenosi na sva četiri točka preko devetostepenog automatskog menjača.

Prodaja Aurusa Senat počinje već u januaru 2019. Očekuje se da će tokom prve godine biti prodato oko 150 vozila, dok bi kasnije broj prodatih primeraka širom sveta mogao da dostigne i cifru od oko 10.000 primeraka.
Pogledaj vesti o: Rolls Royce

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.