Rolls-Royce otvorio svoj najveći salon na svetu

Izvor: AutoBlog, 16.Apr.2013, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rolls-Royce otvorio svoj najveći salon na svetu

Britanski Rolls Royce i zvanično je predstavio svoj najnoviji prodajni salon, koji je ujedno njihov najveći objekat ikada napravljen. Salon je smešten u kineskoj provinciji Šenjang i predstavlja šesnaesti prodajni objekat luksuznog proizvođača u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu. Objekat zauzima površinu od 1200 kvadratnih metara i prostire se na dva sprata. Iz kompanije već najavljuju planove o proširenju objekta, naravno ukoliko za tim bude bilo potrebe. Otvaranje objekta takve veličine je deo agresivne politike proširenja na kinesko tržište, koje je zbog svog rasta izuzetno važno za Rolls-Royce, što naglašavaju i u samoj kompaniji. Rolls-Royce ove godine slavi deceniju od otvaranja nove fabrike u Gudvudu. Izvor: Autoportal.rs Foto: Rolls-Royce

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Rols-Rojs otvorio svoj najveći salon na svetu

Izvor: Blic, 16.Apr.2013

Britanski Rols-Rojs i zvanično je predstavio svoj najnoviji prodajni salon, koji je ujedno njihov najveći prodajni objekat ikada napravljen. Salon je smešten u kineskoj provinciji Šenjang i predstavlja šesnaesti prodajni objekat luksuznog proizvođača u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.