Najluksuznija podmornica na svetu: Unutra su fensi bar i kuhinja, pogled je nezaboravan, a tek kad izroni na plažu… (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najluksuznija podmornica na svetu: Unutra su fensi bar i kuhinja, pogled je nezaboravan, a tek kad izroni na plažu… (FOTO)

Holandska kompanija Ocean Submarine udružila se sa vodećim stručnjacima iz celog sveta kao što su Rolls Royce, MTU i Bosh kako bi kreirali Neyk podmornicu.

Građena je u modularnoj konstrukciji iz visoko elastičnog čelika optimizovanog od strane NASA-e, a podmornica će ponuditi besprekoran nivo luksuza i prilagođavanja, brzinu od 15 čvorova i mogućnost prevoza do čak 20 putnika.

Kompaktna i lagana struktura >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nudi različite varijacije opcija u smislu traženja najpovoljnijeg mesta na superjahtama, a takođe omogućava podmornici da dosegne brzinu koja je oko tri puta veća od konvencionalnih privatnih podmornica.

Mogućnosti prilagođavanja uključuju opremu za stajni trap tako da podmornica može da dođe direktno na plažu, ronilačku komoru i transformaciju nosnog područja u podvodni osmatrački prostor.

Foto: Profimedia/Ferrari

Prva Neyk podmornica biće dugačka 19 metara, maksimalnog deplasmana od 100 tona i moći će da primi 12 putnika do dubina od 150 metara.

Foto: Profimedia/Ferrari

Imaće velike panoramske prozore na vrhu i tri akrilna prozora na svakoj strani, komforna sedišta, bar, biblioteku i kompletnu kuhinju.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.