NIJE BIO NAJTRAŽENIJI: Bentli povećao prodaju ali njihov SUV se nije proslavio

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE BIO NAJTRAŽENIJI: Bentli povećao prodaju ali njihov SUV se nije proslavio

Šta da se radi...

Bentley je prošle godine širom sveta isporučio 11.006 luksuznih automobil, uz petoprocentni rast prodaje.

Posle kompanije Rolls-Royce, i drugi britanski proizvođač luksuznih automobila obajvio je rezultate prodaje iz 2019. Bentley ističe da je već sedmu godinu zaredom uspeo da isporuči više od 10.000 automobila.

Najviše ih je izvezao u Sjedinjene Američke Države, 2.913, dok je u Evropi prodato 2.670 automobila. Na kineskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tržištu svoje vlasnike našlo je 1.940 Bentley vozila.

Iako bi se na osnovu iskustva nekih drugih proizvođača, kao što su Rolls-Royce ili Porsche, moglo zaključiti da je najtraženiji SUV Bentayga, to nije bio slučaj u 2019. Naime, najprodavaniji Bentley u prošloj godini bio je Continental GT, uz rast od 54% na godišnjem nivou.

Bentayga je na drugom mestu sa rastom prodaje od 18% u odnosu na 2018.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.