Kako bi mogao da izgleda Rolls Royce SUV

Izvor: Autorepublika.rs, 13.Avg.2015, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako bi mogao da izgleda Rolls Royce SUV

Analizirajući izgled nadolazećeg Bentley Bentayga, a zatim imajući u vidu dizajn EXP 9F koncepta čiji je dizajn odbačen, možemo donekle napraviti zaključak kako bi mogao da izgleda novi Rolls Royce SUV. Ukoliko se pitate kakve veze imaju Bentayga i EXP 9F, treba imati u vidu da su Bentley i RR nerazdvojni i možete biti sigurni da je Rolls Royce itekako imao u vidu činjenicu da je Bentayga dobro prihvaćen od strane publike i da bi to moglo da uđe u kalkulaciju prilikom predstavljanja narednog vozila.


S tim u vidu, pojavio se rendering vozila koje bi moglo da nastane kada bi RR predstavio SUV. Ovako modernizovan, a u isto vreme dekadentan i veoma luksuzan dizajn čine da ovaj model izgleda daleko privlačnije od EXP 9F koncepta. Doduše, teško je zamisliti Rolls Royce u ovom izdanju, ali niko nam ne brani da maštamo, zar ne?


Pogledaj vesti o: Rolls Royce

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.