JOŠ 3 DANA DO PREMIJERE: Ruski Rolls Royce luksuzom ne zaostaje za originalom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2018, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ 3 DANA DO PREMIJERE: Ruski Rolls Royce luksuzom ne zaostaje za originalom (VIDEO)

Neće ga imati samo Putin.

Novoustoličena ruska luksuzna marka u svojoj ponudi imaće nekoliko modela, dok je vrh ipak rezervisan za predsedničku limuzinu u kojoj se vozi Vladimir Putin.

Moskovska kompanija Aurus će krajem meseca na moskovskom salonu predstaviti "civilnu" varijantu svoje limuzine, koja tek dužinom zaostaje za predsedničkom. Naravno, i količinom oklopa koji će verovatno biti na tajnom popisu opcija.

Aurus Senat tek vizuelno podseća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Rolls Royce, dok je sve u njega ugrađeno iz ruskih korena. Istini za volju, motor je razvijen u saradnji s Porscheom, a radi se o 4.4 V8 zveri koja će u ovom slučaju davati nešto manje od predsedničkih 600 KS.

Najfinija koža, metalni prekidači i staklom prekriveni zasloni nude kombinaciju inovacije i tradicije, a oprema uključuje potpunu multimediju i premium audio sistem. Za više informacija valja se strpeti do 29.  avgusta i službene premijere.
Pogledaj vesti o: Rolls Royce

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.