Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2016, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana Janković snimila spot sa svetskom zvezdom u luksuznoj vili od 15 miliona dolara (foto)

“Snimanje spota je proteklo fenomenalno. Imali smo ekipu od stotinu ljudi. Auto u kojem sam zasigurno plenila bio je Rols Rojs. Šegi je doleteo sa Jamajke da bismo snimili spot. On je divna osoba i i sjajan je za saradnju. Video je radio poznati producent Gil Grin, koji sarađuje sa svetskim zvezdama Pitbulom, Kris Braunom, Niki Minaž, Floridom, Akonom, DJ Kaled, Drejkom i mnogim drugima. Radujem se predstojećim nastupima sa Šehijem. On tvrdi da sam veoma talentovana te svoje oduševljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ne krije, a takođe veruje i da sam rođena zvezda”, izjavila je popularna pevačica koja smatra da je ova saradnja sa svetskim priznatim imena njen veliki uspeh.

Po svemu sudeći, ovo je najskuplji spot u Didinoj karijeri. Posebnu pažnju privukla je i mačka jaguar, koja je sve vreme mirna bila pored Didi J. Izazovna kao i uvek u svom prepoznatljivom stilu pevačica i dizajnerka je i ovoga puta blistala, a sve je prepustila stiliskinji koja inače oblaci Bijonse za video spotove.

Ova pesma je veliki korak napred ka osvajanju sveta. Premijera spota se očekuje za par dana.
Pogledaj vesti o: Rolls Royce

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Didi J snimala spot u luksuznoj vili od 15 miliona dolara! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Nov.2016

Dijana Janković, Didi J, snimila je novi spot za njenu duetsku pesmu sa svetski poznatim Šegijem, i to u veoma luksuznoj vili!..Dijana Janković, koja se predstavlja pod umetničkim imenom Didi J, veoma je zadovoljna snimanjem novog spota:"Snimanje spota je proteklo fenomenalno. Imali smo ekipu od...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.