Amer je kupio ružičastog Juga i ODUŠEVIO SE! Ne treba mi rols-rojs! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2020, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amer je kupio ružičastog Juga i ODUŠEVIO SE! "Ne treba mi rols-rojs!" (VIDEO)

Kakva radost!

Kada je u pitanju legendarni jugo, većina viceva koja se tiče ovog čuvenog automobila vrti se oko toga koliko je on loš, jadan, i slično.

Ipak, ima i onih koji ne misle tako. Autor ovog snimka je ostvario davnašnji san - da poseduje juga, iako ima solidan vozni park pored njega. Dobio je Yugo GV plus iz 1991. godine, i to u ružičastoj boji.

Posle prve vožnje jutjuber Videobob Mozli, koji se inače bavi restauracijom automobila, je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prilično oduševljen.

- Ovo je premijum verzija Juga, sa petobrzinskim menjačem, ima i jugoslovensku zastavu na krovu. Nisam stručnjak za ovaj automobil, ali zaljubljen sam u njega. Ja vozim rols-rojsa, ali za juga su govorili da je najgori automobil na svetu, ja saosećam sa njim. I meni su govorili da ne mogu ništa, da nikad neću uspeti, pa su pogrešili. Ovaj jugo i dalje ide, iako je star 29 godina. Sredićemo ga i biće još bolji - rekao je Mozli na kraju snimka.

Ipak, Mozli baš nije najbolje proučio istoriju juga, pa na početku snimka kaže da je u pitanju ruski automobil, jer misli da je Jugoslavija deo bivešg SSSR. Ne, šefe, Zastava, Kragujevac, Srbija. Eh, ne možemo previše očekivati od prosečnog Amerikanca...

Ipak, Mozli je u sledećem snimku, u kojem menja ulje svom jugu, uspeo da popravi utisak, rekavši da je on (Jugo) poreklom iz Srbije, i da je na Fejsbuku stekao mnogo prijatelja iz naše zemlje, koji su mu čak pomogli oko rezervnih delova.

FOLKERKI SE SVI SMEJALI: Peh usred nastupa - "Ne može on mene da zeza, j**aću mu kevu!" (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Rolls Royce

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.