Pretukli ga, pa pregazili “audijem”: Uhapšeni napadači na mladića na Ilidži

Izvor: Blic, 28.Nov.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretukli ga, pa pregazili “audijem”: Uhapšeni napadači na mladića na Ilidži

Sarajevska policija uhapsila je juče Admira Cucka (26), Abdulkadira Marića (32) i Harisa Garapliju (21), koji se sumnjiče da su dan ranije pretukli, a potom automobilom pregazili Dženana Oputu (25) na Ilidži.

Policiji je u noći sa subote na nedelju prijavljeno da su tri osobe u ulici Kovačevac u opštini Ilidža, najpre pretukle 25-godišnjaka, a potom ga pregazile automobilom “audi”.

Povređeni Oputa je prevezen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gde je zbog teških povreda zadržan na Klinici za torakalnu hirurgiju.

Policija je odmah započela potragu za napadačima, te su oni ubrzo uhapšeni.

Nakon kriminalističke obrade u policiji, trojac je predat u nadležnost Tužilaštva KS. Tužilac koji rukovodi istragom u ovom slučaju naložio je njihovo 24-satno zadržavanje, a nakon što ih ispita u svojstvu osumnjičenih, odlučiće o daljim merama koje će biti preduzete.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni napadači na mladića na Ilidži

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2017

SARAJEVO - Sarajevska policija uhapsila je juče Admira Cucka (26), Abdulkadira Marića (32) i Harisa Garapliju (21), koji se sumnjiče da su dan ranije pretukli, a potom automobilom pregazili Dženana Oputu (25) na Ilidži...Policiji je u noći sa subote na nedjelju prijavljeno da su tri osobe u ulici...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.