Žena uhapšenog čelnika Renoa moli Donalda Trampa da mu pomogne

Izvor: B92, 18.Jun.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena uhapšenog čelnika Renoa moli Donalda Trampa da mu pomogne

Njujork -- Karol Gon, supruga uhapšenog predsednika UO Nisan-a i Renoa Karlosa Gona, zatražila je od predsednika SAD Donalda Trampa da joj pomogne.

U intervjuu datom BBC-ju, zamolila je Trampa da razgovara sa japanskim premijerom Šinzom Abeom o obezbeđivanju fer suđenja njenom suprugu.

Tramp i Abe će prisustvovati samitu G20 u Osaki u Japanu ovog meseca, pa je smatrala da je to dobra prilika da se pomogne njenom mužu.

"Moj muž je nevin i dokazaće istinu", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekla je ona u intervjuu za CNN, dodajući i da se brine za svoju, muževljevu i budućnost njihovo troje dece.

Japansko tužilaštvo podiglo je četiri optužnice protiv Gona zbog utaje poreza i falsifikovanja finansijskih izveštaja. On je optužen i da je novac Nisana koristio da kupi sebi porodičnu jahtu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.