Železnice: Vozač automobila u koji je udario voz nije poštovao ni upozorenja, ni signalizaciju, a RAMPA JE BILA U KVARU

Izvor: Press, 09.Jan.2020, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železnice: "Vozač automobila u koji je udario voz nije poštovao ni upozorenja, ni signalizaciju, a RAMPA JE BILA U KVARU"

Na putnom prelazu na industrijskom koloseku kompleksa Rafinerije nafte u Pančevu rano jutros, oko 2.30 sati, dogodila se nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, kada je teretni voz naleteo na automobil marke "reno kangu", koji je prelazio preko pruge, saopštilI su iz Infrastruktura železnice Srbije i Srbija kargo.
Foto:blic
Kako je navedeno u zajedničkom saopštenju železničkih preduzeća, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << "do nesreće je došlo jer vozač drumskog vozila nije poštovao upozorenja, ni vertikalnu drumsku signalizaciju".

- U koloni koja je čekala na putnom prelazu prilikom nesreće bio je i automobil sa policijskom patrolom. Putni prelaz na industrijskom koloseku na kojem se dogodila nesreća je automatizovan, ali su rampe na njemu sinoć bile u kvaru. Dežurni radnik je obezbeđivao taj putni prelaz, na kojem je postavljena i vertikalna drumska signalizacija - saopštili su iz železničkih preduzeća.
Poginula osoba bila je na mestu suvozača u automobilu, a u nesreći su povređeni vozač i još jedan putnik iz drumskog vozila.
- Ova nesreća nije se dogodila na javnoj železničkoj infrastrukturi i nije u nadležnosti Infrastruktura železnice Srbije. Teretni voz je u svom sastavu imao 21 vagon, a kompozicija je saobraćala iz Rafinerije nafte Pančevo za Crveni krst.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle nesreće u kojoj je VOZ UDARIO U AUTO, jedna osoba preminula, druga u Urgentnom centru, treća na kućnom lečenju

Izvor: Blic, 09.Jan.2020

Dve osobe koje su rano jutros povređene u saobraćajnoj nesreći u Pančevu, kada je na putnom prelazu teretni voz naleteo na automobil, zbrinute su u Opštoj bolnici u Pančevu.

Nastavak na Blic...

Vozač automobila nije poštovao signalizaciju, udarila ga lokomotiva

Izvor: RTS, 09.Jan.2020

Na pruzi Loznica – Mali Zvornik lokomotiva je udarila automobil. Nije bilo povređenih. . Infrastrukture železnice Srbije su saopštile da je u 15.32, između Donje Borine i Brasine,  lokomotiva naletela na putničko vozilo..Nesreća...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.