Zaplenjeno 22,4 kilograma heroina kod Dimitrovgrada

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2012, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 22,4 kilograma heroina kod Dimitrovgrada

Na graničnom prelazu Gradina kod Dimitrovgrada, na ulazu iz Bugarske u Srbiju, jutros oko pet sati zaplenjeno je 22,4 kilograma heroina, koji se procenjuje na oko pola miliona evra, rečeno je agenciji Beta u Upravi carina Srbije.

Droga je bila spakovana u 42 paketa (Goto: Ilustracija)

 

Carina je navela da je droga bila  upakovana u 42 paketa skrivenih u automobilu Reno senik, holandskih registarskih tablica.

 

Načelnik Uprave >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << granične policije Nenad Banović dodaje da je policija uhapsila jednog državljanina Holandije i jednog državljanina Turske protiv kojih će biti podnete krivične

prijave.

 

"Droga je bila sakrivena iza zadnjeg sedišta i u instrument tabli", rekao je Banović
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.