Izvor: Blic, 25.Okt.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozio Reno 500 kilometara na sat

Jedan Rumun bio je šokiran kada je na kućnu adresu dobio obaveštenje da mora da plati ogromnu kaznu. U obrazloženju je pisalo da ga je policija snimila dok je vozio svoj 15 godina star Reno čak 498 kilometara na sat.

Tom brzinom išao je uskim planinskim putem u u gradu Sinaiju. Pošto je pre dobijanja kazne Toader Mojse odlučio da proda kola, sada kaže da će povećati cenu, jer ima dokaz da je njegov Reno brži >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od svih bolida u Formuli 1.

"Zaista sam se slatko nasmejao kada sam video kaznu. Mislim da bih sada

morao da udjem u Ginisovu knjigu rekorda. Otišao sam u policijsku stanicu i dao im moj Reno da ga testiraju. Ako uspeju da izvuku 120 na sat, platiću im kaznu", rekao je šezdesetjednogodišnji Toader. Policija je saopštila da neće

morati da plati kaznu dok se ne utvrdi ko je napravio grešku - radar ili policajac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.