Video: Ranault opet tizuje sa Renault Sandero R.S modelom

Izvor: Autorepublika.rs, 04.Maj.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video: Ranault opet tizuje sa Renault Sandero R.S modelom

Renault po svemu sudeći želi da na što više modela stavi bedž R.S, te na konto ove priče nastao je Sandero R.S. razvijen od strane Renault Sport odeljenja.
Na snimku ispod može se videti kamuflažno vozilo, ali ovaj put dosta detaljnije (prošlog meseca Renault je izbacio verziju od 30 sekundi koja nije mnogo otkrivala).
Osim spuštenog sportskog oslanjanja, specijalnih alu felni većih dimenzija i niskoprofilnih pneumatika, automobil će imati i posebne aerodinamičke dodatke karakteristične za R.S. modele.
Tehnički detalji još uvek nisu otkriveni, a kao jedan od kandidata za pogonsku jedinicu spominje se četvorocilindrični 2.0 litarski atmosferski motor sa 16 ventila i oko 145 ks.

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.