VUČIĆ SE SASTAO SA DELEGACIJOM EBRD: Zahvalio sam na tome što zajedno menjamo lice naše Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 12:03

VUČIĆ SE SASTAO SA DELEGACIJOM EBRD: Zahvalio sam na tome što zajedno menjamo lice naše Srbije (FOTO)

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa delegacijom EBRD na čelu sa predsednicom Odil Reno-Baso.

On je na svom Instagram profilu napisao da je zahvalan delegaciji EBRD na dosadašnjim i predstojećim investicijama koje imaju veliki uticaj na privredni rast Srbije.

- Sa Reno-Baso sam razgovarao o strateškim projektima i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << investicijama u oblasti infrastrukture i energetike, sa posebnim naglaskom na zelenim energijama.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Zahvalio sam EBRD na tome što zajedno menjamo lice naše Srbije, kao i na dosadašnjim i predstojećim investicijama koje imaju veliki uticaj na privredni rast Srbije i Zapadnog Balkana i na pozitivna ekonomska kretanja u našem regionu, uprkos izazovnom ekonomskom okruženju - saopštio je predsednik Vučić na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić sa predsednicom EBRD o strateškim projektima i investicijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa delegacijom EBRD na čelu sa predsednicom Odil Reno-Baso s kojom je razgovarao o strateskim projektima i investicijama..."Sa predsednicom EBRD Reno-Baso sam razgovarao o strateškim projektima i investicijama u oblasti infrastrukture i energetike,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.