Uhapšen mladić koji je usmrtio trogodišnjaka kod Tutina

Izvor: B92, 06.Avg.2023, 13:03

Uhapšen mladić koji je usmrtio trogodišnjaka kod Tutina

A. S. (21) iz Tutina uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

On se sumnjiči da je juče po podne, u svom dvorištu u mestu Nadumce kod Tutina, vožnjom unazad vozilom "reno" udario trogodišnje dete, koje je od zadobijenih povreda preminulo u bolnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN UJAK KOJI JE PREGAZIO NEĆAKA (3) KOD TUTINA Mladić (21) vozio unazad pa naleteo na dete, određeno mu zadržavanje

Izvor: Blic, 06.Avg.2023

Mladić A. S. (21) uhapšen je zbog sumnje da je juče po podne, u svom dvorištu u mestu Nadumce kod Tutina, tokom vožnje unazad, automobilom udario trogodišnje dete koje je od zadobijenih povreda preminulo u bolnici, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Uhapšen mladić koji se sumnjiči da je usmrtio trogodišnje dete iz Tutina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2023

Policija u Novom Pazaru uhapsila je A. S. (21) iz Tutina zbog izazivanja opšte opasnosti nakon što je juče automobilom udario trogodišnje dete, koje je od zadobijenih povreda preminulo, saopštila je PU Novi Pazar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.