U Surčinu dve žene poginule

Izvor: NaDlanu.com, 26.Okt.2012, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Surčinu dve žene poginule

Beograđanka Desanka V. (64) je poginula, a jedna žena teško je povređena kada je na njih sinoć oko 20 sati naleteo automobil na pešačkom prelazu u Vojvođanskoj ulici u Surčinu. Za život S.B. (63) koja je takođe udarena u ovoj nesreći, lekari su se sinoć borili za život na Urgentnom centru, ali je i ona preminula.

Na dve žene koje su pokušale da pređu put u vikend naselju u Surčinu naleteo je "reno klio" u >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << punoj brzini, pričaju očevici. Desanka V. je odmah preminula, a od siline udara njeno telo nađeno je nekoliko metara dalje od mesta tragedije, prenosi "Blic".- Bilo je stravično, krv je bila na sve strane. Pozvali smo odmah Hitnu pomoć, ali za jednu od žena je već bilo kasno. Nadamo se da će druga žena preživeti - priča vidno potresena stanarka iz ovog naselja, očevidac nemilog događaja.Vozač O.B. koji je udario ove dve žene ostao je na mestu tragedije i dao je izjavu policiji.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Preminula i druga žena pokošena na pešačkom

Izvor: Mondo, 26.Okt.2012

Beograđanka S.B (63) je preminula sinoć u Urgentnom centru nakon što je na nju i njenu komšinici Desanku V.(64), koja je stradala na licu mesta, automobil udario na pešačkom prelazu u Vojvođanskoj ulici u Surčinu...Desanka V. (64) je poginula na licu mesta, dok je S.B. preminula sinoć u Urgentnom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.