Tjuning za Reno Clio GT od 400 evra

Izvor: Autoportal.rs, 26.Feb.2015, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tjuning za Reno "Clio GT" od 400 evra

Francuski predstavnik "B" segmenta spada među najbrže i modele najboljeg izgleda u svojoj konkurenciji. Automobil koji je jako popularan i na našem tržištu dobio je pristupačan tjuning sa kojim izgleda još bolje.

Renault "Clio GT" je omiljeni "mali" automobil pripadnika mlađe generacije. To je pre svega zbog sjajnog izgleda ali i zbog dosta snage koju pakruje ispod haube. Nedavno je predstavljen tjuning >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << za ovaj model, koji košta svega 400 evra, a donosi dosta toga, pre svega po pitanju izgleda.

Felne, branici, auspuh i sitni detalji izmenjeni su tako da sve asocira na sportski automobil. Ovaj tjuning paket dostupan je za "Dynamique" i "Dynamique S" verzije i to sa felnama od 16 inča za "Dynamique" varijantu i 17 inča za "Dynamique S" varijantu. Obe varijante dobijaju LED dnevna svetla.

Za pomenuti novac dobija se i dodatna zaštita u vratima kao i poklopci retrovizora ofarbani "Anthracite" bojom, "Renaultsport" okviri za tablice a zadnja kamera za parkiranje stajaće vas dodatnih 250 evra. Od boja spoljašnjosti opcije su dijamantska crna, plamena crvena i boja žive.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.