Teška nesreća između Rume i Iriga

Izvor: RTS, 25.Maj.2013, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća između Rume i Iriga

Dve osobe poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros dogodila između Rume i Iriga.

U saobraćajnoj nesreći na putu između Rume i Iriga jutros su poginule dve osobe, saopštila je lokalna policija.

U sudaru, oko 7.10 sati, kombija "iveko" i automobila "reno" poginula su oba vozača - D.B. (30) iz Kraljeva i A.E. (25) iz Beograda, navodi se u saopštenju.

Uviđaj su izvršili istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, javni tužilac, u prisustvu policijskih službenika Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje nastradalih u nesreći na putu Ruma - Irig

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2013

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je dva lica izgubilo život dogodila se jutros na putu M21 između Rume i Iriga. U sudaru, oko 7.10 sati, kombija "iveko" i automobila "reno" poginula su oba vozača - D.B. (30) iz Kraljeva i A. E. (25) iz Beograda.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ruma: Oba vozača poginula u sudaru

Izvor: B92, 25.Maj.2013

Ruma -- U saobraćajnoj nesreći na putu između Rume i Iriga jutros su poginule dve osobe, saopštila je policija...U sudaru, oko 7.10 sati, kombija "iveko" i automobila "reno" poginula su oba vozača - D.B. (30) iz Kraljeva i A. E. (25) iz Beograda, navodi se u saopštenju...Uviđaj su izvršili istražni...

Nastavak na B92...

NESREĆA: Poginula oba vozača u sudaru kod Rume!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2013

U saobraćajnoj nesreći na putu između Rume i Iriga poginula su oba vozača D. B. (30) iz Kraljeva i A. E. (25) iz Beograda, saopštila je policija

Nastavak na Telegraf.rs...

Dvoje mrtvih u teškom udesu između Rume i Iriga

Izvor: Radio 021, 26.Maj.2013, 10:49

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 7.10 sati dogodila na putu M21 između Rume i Iriga, poginulo je dvoje ljudi.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.