Sve u svoje vreme: Reno, Nisan i Micubiši razgovarali o spajanju

Izvor: B92, 26.Maj.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve u svoje vreme: Reno, Nisan i Micubiši razgovarali o spajanju

Pariz -- Predsednik Renoa rekao je da su tri proizvođača automobila razgovarali o mogućem spajanju neko vreme, ali da do toga neće skoro doći.

Žan-Dominik Senar rekao je jednoj francuskoj radio-stanici u subotu da do spajanja francuskog proizvođača automobila i japanskih kompanija Nisan i Micubiši neće doći u skorije vreme, ali da je moguće u budućnosti.

Senar je istakao da su tri proizvođača automobila razgovarali o mogućem spajanju "neko vreme" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da su ti razgovori nedavno bili "pomalo dramatično nastavljeni" pa su "sve preplašili".

Međutim, izrazio je uverenje da će "kasnije, kako se događaji budu razvijali, Reno, Nisan i Micubiši na miru razmisliti o tome".

Ove godine Reno, Nisan i Micubiši objavili su "restart svog ujedinjenja", nakon promene menadžmenta nastale kao rezultat hapšenja bivšeg šefa Karlosa Gosna.

Od tada mediji tvrde da Reno pokušava da se spoji sa Nisanom, a da se japanska kompanija protivi tom predlogu u sadašnjem obliku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.