Stabilno stanje povređenih Nišlija u saobraćajnoj nezgodi

Izvor: juGmedia, 13.Jan.2013, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stabilno stanje povređenih Nišlija u saobraćajnoj nezgodi

NIŠ – Prvi savetnik ambasadora u Bugarskoj Vladimir Stevanović izjavio je da su povređeni putnici iz minibusa niških registracija koji je juče imao saobraćajnu nezgodu u blizini graničnog prelaza Kalotina za sada stabilno.

U saobraćajnoj nezgodi nastradao je Nišlija Siniša Gadžić (46) dok je petoro njegovih prijatelja povređeno.

“Minibus „reno trafik“ kojim je upravljao njegov rođeni brat Ljubiša Gadžić (42) izgubio je zbog zaleđenog kolovoza >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kontrolu i sudario se sa šleperom desetak kilometara od graničnog prelaza Kalotina.  Pored Ljubiše povređeni su i njegova snaja Slađana Gadžić (48) i njihovi prijatelji Biljana Stefanović (56) I Marica Popović (55) iz Niša i Antanasije Gopić (40) iz Prizrena”, naveo je savetnik Stevanović.

Svi povređeni zbrinuti su u dve sofijske bolnici, „Sveta Ana“ i „Pirogof“.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Povređeni u saobraćajki stabilno

Izvor: B92, 14.Jan.2013, 15:38

Sofija/Beograd -- Stanje svih pet povređenih srpskih državljana u saobraćajnoj nesreći koja se 12. januara dogodila u Bugarskoj kod granice sa Srbijom je stabilno..."Troje od petoro povređenih imali su povrede opasne po život, pre svega zbog gubitka krvi, ali, prema današnjim informacijama iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.