Serijski Renault Alpine stiže do kraja 2015. godine

Izvor: AutoBlog, 29.Dec.2012, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serijski Renault Alpine stiže do kraja 2015. godine

Alpine koncept je podigao mnogo prašine kada ga je francuski Renault lansirao ove godine, a sada je stigla vest da će serijska verzija, razvijena u saradnji s Caterhamom, stići na tržište do kraja 2015. godine. Renaultov šef marketinga, Stephen Norman, izjavio je da automobil neće biti ‘mlak’ ali isto tako neće biti žešći od Mazde MX-5. Napomenuo je da će model biti izuzetno lagan, imaće neuobičajen izgled koji će naglašavati francusko nasleđe i tehnološke inovacije. Dodao je i da je kompanija svesna ko će biti tipičan kupac Renault Alipne-a – to će biće ili Francuz ili frankofil. Za pogon bi mogao biti zadužen Renaultov motor od 250KS, dok bi Caterhamova verzija trebalo da ima 1.6 litrsku Renaultsport...
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Renault Alpine stiže 2015. godine

Izvor: Nacionalna klasa, 29.Dec.2012

Renault će lansirati sportski model Alpine 2015. godine u saradnji sa Catheramom, koji je dobio tri godine da odradi svoj deo posla i završi projekat koji je započet ranije ove godine.

Nastavak na Nacionalna klasa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.