Izvor: Pančevac-online.com, 08.Feb.2023, 18:45

SAOBRAĆAJNA NEZGODA KOD NIŠA: Automobilom naleteo na tinejdžerku (17), zadobila prelom lobanje

Niška policija po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, podnela je krivičnu prijavu protiv pedesetjednogodišnjeg muškarca iz okoline Žitorađe, zbog sumnje da je automobilom naleteo na tinejdžerku staru 17 godina i teško je povredio. – Pedesetjednogodišnji muškarac se sumnjiči da je, sinoć, u selu Mekiš, vozeći automobil „reno megan“ udario jednu sedamnaestogodišnjakinju. Ona je prevezena […] The post SAOBRAĆAJNA NEZGODA KOD NIŠA: Automobilom naleteo na tinejdžerku (17), zadobila prelom lobanje appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niška policija uhapsila muškarca koji je autom udario devojku

Izvor: JužneVesti.com, 08.Feb.2023

Zbog sumnje da je sinoć u selu Mekiš, vozeći automobil “reno megan” udario 17-godišnjakinju, uhapšen je 51-godišnjak iz okoline Žitorađe...Devojka je prevezena u Klinički centar gde su joj konstatovane teške telesne povrede...Niška policija je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podnela...

Nastavak na JužneVesti.com...

Devojka (17) teško povređena u udesu kod Žitorađe

Izvor: Danas, 08.Feb.2023

Niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv muškarca (51) iz okoline Žitorađe zbog sumnje da je u utorak uveče u selu Mekiš, automobilom udario devojku (17), saopštila je danas Policijska uprava Niš.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.