Rumuni su rekli da nose 15 boksova cigareta, pa 60, na kraju 65: Carinici su se šokirali gde su šverceri sakrili robu

Izvor: Telegraf.rs, 05.Apr.2017, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumuni su rekli da nose 15 boksova cigareta, pa 60, na kraju 65: Carinici su se šokirali gde su šverceri sakrili robu

Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Ðerdap otkrili nesvakidašnji pokušaj krijumčarenja cigareta u prostoru za krov kabrioleta.

Juče u popodnevnim časovima se na tom prelazu prema Rumuniji našao i automobil "Reno Megan Kabrio" britanskih registarskih oznaka kojim su se iz posete našoj zemlji vraćala trojica rumunskih državljana.

Oni su prvo prijavili da sa sobom nose i 15 boksova cigareta, ali kada im je carinik rekao da želi da proveri >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da li je to zaista sve što imaju, priznali su da zapravo nose 60 boksova i da su ih sakrili u prostor za pokretni krov kabrioleta, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Krov automobila je potom podignut i utvrđeno je da su u taj prostor smestili čak 65 boksova cigareta, sa i bez akcizne markice.

Ukupno je pronađeno 30 boksova cigareta marke "Ashima" bez akciznih markica, 30 boksova cigareta marke "Winston" i 5 boksova cigareta "Pall Mall" sa akciznim markicama Republike Srbije.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Hit na carini: Otvorili gepek, unutra našli mobilne i fiksne telefone, koje danas retko ko koristi

Izvor: Telegraf.rs, 06.Apr.2017, 15:41

Carinici su na graničnom prelazu Horgoš sprečili jednog putnika u pokušaju da prokrijumčari gotovo 30 raznih mobilnih i fiksnih telefona...Prekršaj je otkriven juče prilikom ulazne kontrole, kada je detaljno pregledana "škoda superb" mađarskih registarskih oznaka...Tim automobilom je, na relaciji...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.