Roditelji ostavili dete u autu u Zagrebu i ušli u pekaru; Usledila je prava drama

Izvor: B92, 20.Dec.2023, 19:17

Roditelji ostavili dete u autu u Zagrebu i ušli u pekaru; Usledila je prava drama

Zagreb -- Krici i očajnički poziv za pomoć odzvanjali su juče Bukovačkom cestom u Zagrebu dok su muškarac i žena pokušavali da zaustave "reno" zagrebačkih oznaka.

Prolaznici su ostali začuđeni jer nisu odmah shvatili šta se događa.

Ali, vrlo brzo su saznali da je prestravljeni muškarac koji je trčao za automobilom na trenutak ostavio uključen automobil pod sva četiri žmigavca ispred pekare i u njemu dete.

Ušao je nakratko u pekaru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pritom ni ne sluteći da je to uočio lopov koji je odlučio da sedne u njegov "reno", stisne papučicu gasa i da se da u bekstvo.

Kako Jutarnji list saznaje, lopov je autom krenuo da se udaljava niz Bukovačku pa je skrenuo u Crnčićevu da bi po ulasku u Čikoševu odlučio, nakon 500 metara bega, da pobegne od nastale situacije.

Auto je u toj ulici ostavio upaljen s ključem u bravi, pa je zatvorio vrata jer je očigledno shvatio prekasno da nije ukrao samo lim nego i nečije dete.

Roditelji su, kako se saznaje, sami u očajničkoj potrazi pronašli vozilo i srećom nepovređeno dete, a policija intenzivno sprovodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i ušlo u trag počinitelju koji je iskoristio priliku i postao kradljivac auta i deteta.

U toku je pregled video-nadzora po okolnim ulicama kako bi se rekonstruisao tok bega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.