Izvor: CrnaHronika.rs, 26.Okt.2012, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reno pokosio dve žene u Surčinu

BEOGRAD – Jezivo! Desanka Vidojević (63) je poginula, dok je njena komšinica S. S. teško povređena i do zaključenja ovog broja lekari su se borili za njen život kada ih je u Vojvođanskoj ulici u Surčinu “renoom” pokosio O. B. (80). Vozaču automobila određeno je policijsko zadržavanje.Stravična nesreća se dogodila oko 19.30 sati naočigled nekoliko osoba koje su na obližnjoj stanici Vikend naselje čekale autobus.- Žene su krenule da prelaze ulicu na pešačkom prelazu, a auto je baš tad naišao i udario ih. Odletele su kao lutke, a vozač je nastavio, kao da se ništa nije dogodilo i stao tek posle sto metara – rekao je jedan od šokiranih očevidaca.
Udarac je bio toliko jak da je nesrećna Desanka odletela dvadesetak metara napred, dok je S. S. ostala da leži na putu bliže mestu nesreće i njoj je prva pritekla u pomoć jedna devojka koja je bila na stanici.- Htela sam da pomognem ženi, ali kada sam došla do nje umalo nisam pala u nesvest jer joj je deo lobanje bio otkinut, glava joj je bila otvorena – rekla je za Kurir vidno potresena devojka.
Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i pokušala da reanimira Desanku koja je jedva davala znake života, ali je ona, na žalost, od strahovitih povreda ubrzo preminula. Njenoj komšinici lekari su uspeli da pruže pomoć na licu mesta, posle čega je prebačena na reanimaciju u Urgentni centar.
A. S. B.
Izvor: kurir
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija u Surčinu: Preminula i druga žena koju je udario automobil na prelazu

Izvor: S media, 26.Okt.2012

Beograđanka Desanka V. (64) i njena komšinica S.B. (63) poginule su u teškoj saobraćajnoj nesreći, kada ih je u Vojvođanskoj ulici u Surčinu „renoom“ pokosio Obrad B. (80). Jedna je preminula na mestu nesreće, a druga je podlegla povredama u Urgentnom centru. Vozaču automobila određeno...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.