Reno 5 od 65 hiljada evra

Izvor: Autoportal.rs, 29.Jul.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reno "5" od 65 hiljada evra

Brzi hečbekovi danas se proizovode i prodaju neverovatnom brzinom, popularni su kod velikog broja kupaca. Ali i polovni modeli su na ceni što dokazuje i ovaj mali Francuz koji je vlasniku doneo gomilu para.

Jedan od prodavanijih Reno modela kod nas je "Clio". Mnogi se odluče za V6 verziju sa početka XXI veka koji zbog male težine i gomile konja ubrzava kao rekata. Ali pravi poštovaoci ovog francuskog proizvođača reći će vam da boljeg hečbek trkača od >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << modela "5" nije bilo.

Jedan primerak iz 1982. sa oznakom "Turbo" u vlasništvu starijeg gospodina iz SAD-a prodat je za čak 72 000 dolara. Svega 3 576 primeraka ovog modela je napravljeno a cenu mu diže i činjenica da zvanično nijedan primerak nije uvežen u SAD.

Sa pređenih 100 000 kilometara ovaj hečbek obećava još dosta godina života. Automobil je na kasnije dodatim "Minilite" točkovima. Agregat zapremine 1.4 litara razvija 185 konja snage što je dosta da automobil težak 970 kilograma prosto poleti kada se stisne pedala gasa.


Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Autoportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.