Renault prinuđen na velike popuste zbog pada prodaje

Izvor: AutoBlog, 31.Maj.2011, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renault prinuđen na velike popuste zbog pada prodaje

Prodavci su prinuđeni da daju ogroman popust na pojedine modele "Renoa", nakon što je prodaja kola francuske kompanije drastično smanjena, objavio je francuski radio BFM.Dileri nude i do 45 odsto popusta za kupovinu modela "klio", pošto su isporuke vozila na francuskom tržištu doživele drastičan pad u maju, preneo je portal "Autonjuz." Zvanični predstavnik "Renoa" upozorio je da je do sunovrata prodaje vozila došlo delom i zbog ukidanja subvencija za podsticanje potražnje za automobilima i okončanja programa "staro za novo." Krajem decembra minule godine Francuska je bila poslednja velika zemlja u regionu koja je ukinula mere za podsticanja prodaje kola, a pad isporuka osetio se u aprilu kada je zabeležena 11 odsto manja prodaja...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Reno prinuđen na velike popuste zbog pada prodaje

Izvor: AutoBrief.com, 31.Maj.2011

Prodavci su prinuđeni da daju ogroman popust na pojedine modele "Renoa", nakon što je prodaja kola francuske kompanije drastično smanjena ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.