Renault našminkao Captur pred smenu generacija

Izvor: B92, 06.Feb.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renault "našminkao" Captur pred smenu generacija

Francuski Renault malo je osvežio krosover Captur koji će dobiti naslednika sledeće godine.

Renault je izbacio dodatni srednji paket opreme u okviru prošlogodišnje S Edition serije koji donosi nekoliko stilskih izmena enterijera i eksterijera.

Na karoseriji Captura S Edition naglasak je na detaljima na dnu vrata te prednjem i zadnjem delu vozila u "gunmetal" sivoj boji.

Captur S Edition >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dobio i ekskluzivne 17-inčne alu felne, dok je znatno više promena vidljivo u kabini.

Tapacirung je od alkantare, a sedišta su naglašena crvenim šavom. I 7-inčni multimedijalni sistem je dobio crvene detalje, dok su ubačene i aluminijumske pedale.

Standardna oprema uključuje elektro-podesive retrovizore sa grejačima, automatsku kočnicu u slučaju nesreće, automatsku klimu i zadnje parking senzore.

Captur S Edition dolazi sa tri pogonske jedinice, od kojih je jedna dizel varijanta 1,5-litarski turbo dCi sa 90 KS uparen sa petostepenim manuelnim i petostepenim automatikom.

Benzinske verzije su 1,3-litarski TCe sa 130 i takođe 1,3-litarski TCe sa 150 KS upareni sa šestostepenim manuelcem i automatikom.

Cene se kreću od 22.360 evra za slabiji TCe, preko 22.540 za dizel do 24.570 evra za snažniji benzinac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.