Renault na sajmu automobila

Izvor: B92, 17.Mar.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renault na sajmu automobila

Renault na ovogodišnjem sajmu automobila pored aktuelnih modela predstavlja restilizovanu gamu Megane vozila. Za potencijalne kupce pripremljeni su sajamski popusti i posebne finansijske pogodnosti.

Najnovijom restilizacijom obuhvaćena je kompletna postavka Megane modela - hečbek, kupe, karavan. Sve verzije imaju novu masku hladnjaka sa velikim Renault znakom u sredini, koji je obeležje novog korporativnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imidža automobila francuske kompanije.

U skladu sa ovom promenom, preoblikovani su i farovi, hauba, ali i prednji branik u kome se sada nalaze nova dnevna LED svetla.

Od noviteta iz ponude modela Megane za 2014, izdvaja se Megane Generation, po ceni od 11.490 evra za benzinsku 1.6 16V verziju, i od 12.990 evra za dizel 1.5 dci 95 ks verziju.

Za model Fluence pripremljen je dodatni paket opreme koji sadrži metalik boju, aluminijumske felne, automatski klima uređaj i LED dnevna svetla. Paket u redovnoj prodaji košta 1.430 evra, a sajmski kupci mogu ga dobiti za samo 400 evra.

Renault je na sajmu predstavio i program koji uključuje 5 godina garancije i 5 godina Renault asistencije na putu.

Ovu pogodnost dobijaju kupci bilo kog Renault putničkog vozila u toku sajamske akcije, koja traje do 31.03.2014. godine.

Potrošačima koji u toku sajma kupe neko od vozila marke Renault omogućene su posebne pogodnosti pri kupovini - beskamatni kredit ili lizing, u vrednosti do 8.000 evra i period od 36 meseci.

Za kupce koji žele duži period otplate, pripremljeni su krediti sa kamatnim stopama – 2,99 odsto na 48 meseci, 4,49 odsto na 60 meseci i 5,99 odsto na 72 meseca.

Više fotografija sa BG Car Show 2014. možete pogledati u našoj Galeriji.

Pratite dešavanja sa salona automobila u posebnoj rubrici Sajam u Beogradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.