Renault Twingo III concept na Salonu u Ženevi?

Izvor: AutoBlog, 24.Feb.2013, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renault Twingo III concept na Salonu u Ženevi?

Po pojedinim francuskim izvorima, Renault će za manje od 10 dana na 83. Salonu automobila u Ženevi (od 5. do 17. marta) između ostalog predstaviti i koncept vozilo koje će najaviti novu, treću generaciju njihovog malog gradskog modela Twingo. Serijska verzija novog Twinga bi po nekim ranijim najavama trebalo da se pojavi tokom 2014. godine, a što se ovog koncepta tiče, više informacija će biti saopšteno 5. marta u Ženevi. Podsećanja radi, prvi Twingo (dugačak 3,4 metra) je predstavljen krejem 1992. godine na Salonu automobila u Parizu, dok je prodaja zvanično startovala u aprilu 1993. Proizvodnja Twinga I je u Francuskoj prestala u junu 2007. godine (napravljeno...
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Ford "EkoSport" na Salonu automobila u Ženevi

Izvor: Blic, 25.Feb.2013, 12:20

Ford će na ženevskom sajmu automobila sledećeg meseca predstaviti evropsku verziju svog SUV modela "EkoSport", koji je u formi koncepta predstavljen još prošle godine u Nju Delhiju uz premijeru serijske verzije u aprilu na Salonu u Pekingu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.