Renault Monaco GP limited edition

Izvor: B92, 03.Feb.2011, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renault Monaco GP limited edition

Renault je odigrao glavnu ulogu u najuzbudljivim trenucima na Velikoj nagradi Monaka, pa je razvio ograničenu seriju modela Monaco GP.

Kako kažu iz Renaulta, zajedničke osobine modela iz serije Monaco GP su: elegancija, sportski duh i stil.

Megane Coupe ima istaknut dinamičan stav zahvaljujući prednjem delu sa velikim difuzorima i uglađenim svetlima.

Njegov dizajn naglašen je Arctic belom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bojom sa sjajnim crnim komponentama - spoljnim retrovizorima, zadnjim difuzorom, maglenkama, crnom maskom hladnjaka i Monaco GP značkom.

Unutrašnjost je u modernom sportskom duhu, sa Arctic belim detaljima u kabini, ekskluzivnim Monaco GP štepovima na sedištima i GP patosnicama.

Megane Monaco GP ima najnoviju generaciju vazdušnih jastuka, a iz Renaulta dodaju da je tu i "impresivni sistem oslanjanja".

"Šasija je specijalno dizajnirana da vozačima donese optimalnu kontrolu i uzbuđenje u vožnji, bez uticaja na udobnost", ističu iz ove kompanije.

Megane Coupe Monaco GP ima specijalnu opremu u koju spadaju satelitska navigacija, 17-inčne crne alu felne, GT prednji i zadnji branik, jedinstvena unutrašnjost sa Monaco GP logoom, zadnji parking senzori i elektro podesivi spoljni retrovizori.

Dva motora su u opciji: 1,9-litarski dCi sa emisijom od 135 g/km CO2 i TCe, koji je profitirao od downsizinga pa omogućava da se 1,4-litarski agregat pohvali obrtnim momentom od 2,0-litarskom agregata i snagom agregata od 1,8 litara.

Osim Meganea, Renault u sklopu ove edicije nudi i Lagunu Coupe Monaco GP. Dva motora koja će biti dostupna uz nju su 2.0 dCi 150 i 2.0 dCi 180.

Laguna će takođe biti Arctic bele boje, a od opreme će sadržati: 18-inčne hromirane felne, zadnje parking senzore, satelitsku navigaciju, Bose audio-sistem sa 10 zvučnika, elektro podesive spoljne retrovizore i kožna sedišta sa Monaco GP vezom.

Svetsku premijeru ova serija imaće na Salonu u Ženevi.

Kina nije špijunirala Renault?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.