Renaul Clio slavi 30. rođendan

Izvor: AutoBlog, 31.Avg.2020, 19:49

Renaul Clio slavi 30. rođendan

• Više od 30 godina postavljanja standarda u klasi• Jedinstvena hibridna tehnologija E-TECH kao poklon za rođendan Trideset godina evolucije dizajna i tehnologije, trideset godina ispunjavanja potreba aktivnih kupaca, trideset godina uživanja u životu. Ko danas može da kaže da još nije čuo za Clio? Gotovo svako ima priču, noviju ili stariju, sa onim koji već tri decenije prati vozače na dugim ili kraćim putovanjima. Od prvog predstavljanja 1990. Clio je prodat u više od 15 miliona primeraka, čime je postao bestseller grupe Renault širom sveta. Najčešće je nosio titulu omiljenog automobila Francuza, a na tronu B segmenta u Evropi se nalazi od 2013. Ali, osim...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

01.09.2020 ::: Renault Clio slavi 30. rođendan

Izvor: AutoMagazin, 01.Sep.2020, 14:42

Trideset godina evolucije dizajna i tehnologije, trideset godina ispunjavanja potreba aktivnih kupaca, trideset godina uživanja u životu..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.