Preminula devojčica povređena u udesu u Inđiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula devojčica povređena u udesu u Inđiji

Posle dve nedelje borbe za život u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, izgubila je bitku za život desetogodišnja devojčica D.Ć. iz Inđije.

Ona je bila zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći, dok je njen deda Vojin Ćirić (77) koji je tada bio sa njom u vozilu, nastradao na licu mesta.

Do sudara dva automobila marke reno klio i audi, došlo je kada je vozač audija Vladimir P. (32) neprilagođenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << brzinom prešao raskrsnicu dok je na semaforu bilo crveno svetlo u njegovoj kolovoznoj traci.

Tada je direktno udario reno u kojem su bili deda i unuka. Od dana nesreće devojčica je bila u teškom zdravstvenom stanju i nalazila se u komi, lekari su se svim silama borili za njen život, što su nam uvek i potvrđivali kada bi pitali u kakvom je stanju.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.