Političara srce izdalo za volanom

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Dec.2014, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Političara srce izdalo za volanom

SARAJEVO - Esad Šećeragić (60), član stranke Unije socijaldemokrata (USD), koji je bio kandidat za Parlament FBiH, smrtno je stradao kada se u petak njegov reno klio zapalio u vožnji u Ulici Feriza Nerzuka, opština Vogošća, u Sarajevu.

Kako nezvanično saznajemo, Šećeragić je najvjerovatnije doživio smrtonosni infarkt u vožnji, pa je njegova noga pritiskala gas i dovela do pregrijavanja i zapaljenja vozila.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo su kazali da je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << oko 10.25 dobila dojavu da se ispred vrtića "Trešnjica" nalazi osoba koja ne daje znakove života.

"Prijavljeno nam je da se pomenutom ulicom kreće vozilo iz čije haube šiklja dim. U jednom momentu auto se zaustavilo, pa su policajac koji se nalazio u blizini i jedan građanin pritrčali da vide o čemu se radi", kazao je Irfan Nefić, portparol MUP-a.

Kako kaže, izvukli su vozača i ukazali mu prvu pomoć, a pozvana je i Hitna pomoć i vatrogasci. Nažalost, kako saznajemo, kada je stigla Hitna pomoć mogli su samo da konstatuju smrt vozača.

Očevici tragedije kazali su da je Šećeragić stradao svega nekoliko metara od kuće. Kako kažu stanari zgrade gdje se dogodila tragedija, čuli su glasan zvuk konstantnog verglanja motora u autu.

"Mislila sam da se pokvario automobil i da ga vlasnik popravlja. Bio mi je sumnjiv položaj tijela vozača, a dim je izbijao iz vozila", kaže stanarka.

Dodala je da su potom radnici vrtića "Trešnjica" donijeli dva aparata za gašenje požara, kako bi ugasili vatru koja je zahvatila dio renoa.

Prema njenim riječima, na lice mjesta ubrzo je došao Šećeragićev sin, koji je preblijedio kad je shvatio šta se desilo.

"Šećeragić je sat prije smrti bio na poslu, potom je došao kući, uzeo sinov auto i krenuo ka doktoru, ali, nažalost, nije stigao", priča stanarka, ističući da on potiče iz vrijedne i domaćinske kuće.

Inače, Šećeragić je bio i direktor fabrike valjačnih ležajeva UTL u Vogošći.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.