Izvor: CrnaHronika.rs, 15.Jan.2011, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac zgazio mladića

Lacika Kolompar (29) iz Kljajićeva poginuo 8. januara ove godine na putu Kljajićevo-Sombor, kad se u njegov „reno 5“ direktno zakucao službenik MUP.Policajac preticao kolonu, pa se zakucao u auto!Lacika Kolompar (29) iz Kljajićeva poginuo je 8. januara ove godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Kljajićevo-Sombor. Nesreća se dogodila kad je policajac, čije ime nije saopšteno, vozeći „folksvagen polo“, preticao kolonu automobila i direktno se zakucao u „reno 5“, za čijim volanom je bio nastradali mladić.
Prema rečima našeg izvora iz istrage, automobil je bio potpuno smrskan, a mladić je podlegao povredama na licu mesta.
- S policajcem je u kolima, na mestu suvozača, bio još jedan muškarac. Obojica su sa teškim povredama prevezeni u bolnicu - kaže naš sagovornik.
Ratko Đ., prijatelj nastradalog mladića, kaže da je Kolompar kobnog dana krenuo na posao u Sombor, da zameni kolegu.
- Radio je kao vozač u JKP „Gradska čistoća“. Tog dana je trebalo da bude slobodan, ali je hteo da izađe kolegi u susret. Nismo ni znali šta se desilo. Na posao nije stigao, a nije se javljao ni na mobilni telefon. Lacikin brat krenuo je kolima u tom pravcu i naišao na stravičan prizor. Brat mu je ležao mrtav u potpuno smrskanom automobilu - priseća se Ratko Đ.
On je dodao da je Lacika iza sebe ostavio nevenčanu suprugu Milijanu Dž., koja je u osmom mesecu trudnoće.
- Nije joj dobro. Danima prima injekcije za smirenje. Sedam godina su živeli zajedno, trebalo je uskoro i da se venčaju. Oboje su se radovali i jedva čekali dan kad će postati roditelji. Laciki se, nažalost, ta želja nije ostvarila - priča potreseni prijatelj Ratko Đ.
MUP: Podneta krivična prijava
U MUP Srbije nam je potvrđeno da je policajac izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo mladić.
- Protiv njega je podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja sa smrtnim ishodom - rečeno nam je u MUP.
Ilustracija, izvor: kurir-info.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.