Pijan i drogiran vozač teško povredio devojku na Novom Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2021, 11:28

Pijan i drogiran vozač teško povredio devojku na Novom Beogradu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, podneće krivičnu i prekršajnu prijavu protiv 23-godišnjeg muškarca, koji se tereti da je, noćas, upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola i narkotika, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

Ovaj 23-godišnjak, noćas oko 3:20 časova, na Novom Beogradu, kod Ušća, svojim automobilom "reno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tvingo", oborio je 27-godišnju devojku, pešaka, nanevši joj teške telesne povrede, navodi se u saopštenju MUP-a.

Alkotestiranjem utvrđeno je da je automobilom upravljao sa 1,96 promila alkohola u organizmu, a droga testom je utvrđeno da je pozitivan na kokain.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja, kao i odgovarajuća prekršajna prijava, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLOMIO JOJ OBE NOGE Detalji užasa kod Ušća: Pijan i drogiran kokainom je pokosio ispred jednog restorana

Izvor: Blic, 26.Dec.2021

Devojka (27) koju je noćas na Ušću oborio vozač A.M. (23), koji je vozio pod dejstvom kokaina i alkohola, ima polomljene obe potkolenice.

Nastavak na Blic...

Sa 1,96 promila alkohola i na kokainu pregazio devojku i naneo joj teške povrede

Izvor: Luftika.rs, 26.Dec.2021

Pripadnici MUP-a, Uprave saobraćajne policije, podneće krivičnu i prekršajnu prijavu protiv 23-godišnjeg muškarca, koji se tereti da je, noćas, upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola i narkotika, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedna ženska osoba zadobila teške telesne povrede.. Naime,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.