Izvor: Radio 021, 15.Sep.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan brzinom od 150 km/h kolima prošao kroz crveno i naleteo na automobil, muškarac poginuo, devojčica teško povređena

Vojin Ć. (77) poginuo je, dok je devojčica D.Ć. (10) teško povređena u sudaru automobila marke reno i audi, koji su jutros dogodio kod NIS-ove pumpe u Inđiji.

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila su V. P. (32), zbog sumnje da je izazvao udes u kome je poginula jedna osoba, a jedna devojčica teško ranjena. Sumnja se da je on u nedelju ujutro u Inđiji, pod dejstvom alkohola, automobilom "audi" na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << jednoj raskrsnici prošao na crveno svetlo i udario u vozilo "reno".

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, navodi MUP.

Prvi rezultati istrage ukazuju da se nesreća dogodila na raskrsnici ulica Kralja Petra i Branka Radičevića kada je audi koji je vozio Vladimir P. (32) prošao na crveno svetlo semafora i udario u reno.

Vozač renoa stradao je na licu mesta, dok je devojčica koja je bila putnik u kritičnom stanju transportovana u Dečiju bolnicu.

Vozač audija imao je više od 2,10 promila alkohola u organizmu, pokazao je alko test. Tokom dalje istrage biće utvrđene sve okolnosti ove saobraćajne nesreće.

Autor: Pink

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.